Какво трябва да разберем относно различните видове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Какво трябва да разберем относно различните видове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Автогумите са измежду съществено важните елементи за всеки автомобил. Вашите автогуми са в основата за постигането на първостепенно удобство и свобода по време на контрола на превозния автомобил, и дават гаранция за защита , спрямо автогумите, както на водача, така и на останалите околни . За да осъществите тези стремежи обаче, най-добре да заложите на най-добрите автогуми. В този материал ще ви представим основните фактори, които е необходимо да се разгледат под внимание при избирането им . В допълнение, ще ви покажем няколко полезни съвета във връзка с следходните действия по монтиране , така че всичко да протече по със сигурност най-добрия и благонадежден начин за вас.

Доказано качество

– страхотното качество на автогумите и не само, присъстващи в сайта на сайта ни, е сто процента. Всички продукти се набавят директно от Германия и съответстват на последните Евро стандарти за безопасност и надеждност при движение .

Зимни автогуми

– те са създадени да създадат правилното придвижване на колата в нелеки зимни условия , често имащи фактори като дъждовни пътища , снежни преспи и заледявания . Осъзнавайки тези обстоятелства имат каучукова консистенция, характерна с потребната пластичност при ниски температури и подсигуряваща подходящото сцепление с пътната настилка. Зимните автогуми обикновено се поставят през октомври или ноември и се подменят пролетно време, когато е ясно, че мразовитостта и заскрежаванията са вече отминали .

Оферти за автогуми 1
Оферти за автогуми

Препоръки след монтирането на автогумите

след поставянето – след поставянето на гумите , не преставайте неизменно да сверявате състоянието на автогумите. Не забравяйте да проследявате доловими изменения в налягането им, външни неравности , странности и различни възможно непредвещаващи сигурност признаци . Ако видите такива , по-добре потърсете решение на проблема, за да сте спокойни за безопасното придвижване .

Добри цени

– в онлайн пространството ще откриете автогуми на неподозирано ниски и удобни за вас цени. Експертите ни през цялото време следят тенденциите на българския пазар в това отношение , за да обещае полза за постоянните ни купувачи.

Как да закупите подходящите автогуми?

Необходимо е при покупката на автогуми да се вземат под око няколко много важни детайли и характеристики . Тези съображения ще ви са от помощ да прецените кои са най-подходящите и подходящи автогуми за вашето превозно средство . Те започват от размера и различните индекси на автогумите, и стигат до елементи като тяхната цена и предназначение . В следващите редове на статията ще узнаете това , което трябва да знаете за съответните съображения , имащи главна роля в момента на избор .

# Съществени условия , които да вземе предвид в покупката на автогуми

Размер – размерът безспорно е една от първите характеристики, които трябва да се планират. За всеки модел кола съществува препоръчителен размер автогуми, обикновено написан в нейното ръководство . Задължително прочетете това ръководство и имайте предвид оказаните в него параметри. Монтирането на неточен за вашата кола размер автогуми може да последва някои нежелани ситуации при управление, като например висока консумация на гориво , стържене при завиване и т.н.

Товарен и скоростен индекс – два индеска , които също са от съществено значение в хода на намиране на автогуми. С какво по-точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежината, която съответната автогума е възможно да издържи . От своя гледна точка пък скоростният показател улавя последната приемлива скорост за съответната автогума. Или казано с други думи , товарният и скоростният индекси дават информация за границите при въртенето на конкретните типове и модели автогуми, с които всеки един водач ангажиран да спазва .

Предназначение – под „длъжност“ разбираме в какви пътни ситуации обикновено ще се използват вашите автогуми. Деликатната ситуация на пътното платно налага и различаващи се методи и характеристики от гледна точка на автогумите. Автогумите, специализирани за придвижване в градска обстановка, сигурно гарантират по-ниска консумация на гориво и максимално къс спирачен път. Ако обичайно минавате по магистрали или други главни пътища, значими за избора на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, идеалното сцепление с пътната настилка и придружаващия го комфорт при управление.

Цена – напълно естествено колкото по-вискокачествени автогуми искате да поставите на използваното от вас превозно средство, толкова по-висока цена ще трябва да платите за тях. И все пак набавете си информация подробно за какъв точно автомобил са ви необходими , в какви условия имате план да го шофирате и кои особености на автогумите са от най-важно значение за вас. С този метод ще сполучите да осъществите максимално точното и задоволително за вас съотношение между цена и качество при пазаруването на автогуми.

Изберете нашите  автогуми 2
Изберете нашите автогуми

Различните условия изискват различни автогуми – функция и предназначение

Всеки период от годината се определя със своите качества определящи температурата и метеорологичната обстановка в заобикалящата ни среда . И спецификите на автогумите е нужно безупречно да пасват на случващите се природни условия. Конкретно поради тази перспектива на пазара се представят зимни и летни автогуми. Всеки един вид е определен да отговори на точно определено състояние и обстановка на пътя . Разбира се са налични и подходящи за всички сезони автогуми, които до дадена степен събират в себе си свойствата на зимните и летните видове . Нека да разгледаме по кое точно се разграничават един от друг споменатите видове.

Разновидности автогуми 3
Разновидности автогуми

Вие сте на ход да разгледате нашите разновидности на автогуми

Прегледайте каталога на сайта ни и се спрете съответните автогуми за своето превозно средство ! Вижте и другите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разнообразие от автогуми 4
Разнообразие от автогуми
Оферти за автогуми 5
Оферти за автогуми
Най-добрите автогуми 6
Най-добрите автогуми
Разнообразие от автогуми 7
Разнообразие от автогуми
Намерете автогуми 8
Намерете автогуми
Най-добрите автогуми 9
Най-добрите автогуми

Доказано качество
Зимни автогуми
Препоръки след монтирането на автогумите
Добри цени
Как да закупите подходящите автогуми?
Различните условия изискват различни автогуми – функция и предназначение
Вие сте на ход да разгледате нашите разновидности на автогуми

Вашият коментар