Разнообразие от интериорни бои и особеностите им

Разнообразие от интериорни бои и особеностите им

При покупката на интериорни бои и измислянето на пълна концепция, първо е нужно прецизно да се запознаете с пазара и какви типове интериорни бои можете да закупите . Дали да направите стените сияйни с метални оттенъци , да изглеждат сатенено меки , закачливи плътни пастели или пък приличащи на венецианска мазилка, главна роля имат интериорните бои. Планирайте представа коя разновидност стени искате . Интериорният дизайн е смесица от изкуството грижа за развитие на комфортни условия за живот. Точно както хората се променят, узряват и преобразяват така и стаите , където живеят се нуждаят периодично от нещо иновативно , на една вълна с времето . Първият ход в ремонта на дома е избора на нов цвят интериорни бои за повърхностите . Безспорно може да бъде не само най-променящият процес , а и същността за планиране на свеж вътрешен дизайн. Значително важно е да разбирате , че освен страхотните градивни идеи и компетентното постигане на плана от значителна същност е и материала на боите . Capbg от пет години разпространява на българския пазар италиански материали за боядисване , с утвърдено име и качество. Продуктите им се намират в повечето вериги магазини за ремонтни дейности в държавата, а по време на изминалите две години търговските им обмени се повишават два пъти . Марката е в готовност да ни предложи огромен избор за всеки възможен тип сграда .

Колко слоя боя са ни необходими ?

Почти никога не е възможно крайно постигане на плътен цвят с едно повторение на боята. Във всеки случай е потребно второ или трето повторение за постигане на желания интериорен цвят . За по-тъмните гами два пъти са приемливи , а за светлите три-четири. При условие че планът за дизайна е личен, вие сте точно тези които много добре знаят това колко трябва да бъдат пластовете боя .

Каталог интериорни бои 1
Каталог интериорни бои

Нанасяне на боята . Начини на боядисване

В случай че предпочетете четка за разнасянето на интериорни бои, е добре да се погрижите за възможността от изцапване. Слагането на боя задължително започва в горната част . Облепете с найлон тавана и пода, за да не попадне никъде нежелана боя . Пистолетът разбира се би бил лесен за употреба начин , най-често ползван в интериорната визия на стари пространства . Разпръсква материала с равна покривност , което осигурява понижен разход на багрила . Налага се цялостно закриване на околните предмети , заради това не се препоръчва за освежаване на нови сгради .

Разновидности интериорни бои 2
Разновидности интериорни бои

Блестящи по природа с Оточенто

Транспириращи интериорни бои, имащи в състава си смоли с металически пигменти . Бояджийският материал е незапалим , обезопасен за околните и околната среда. Ефектът, който създава пасва и на делови , и на авангарден визуален вид. Боята Онточенто се нанася направо с валяк дори и с навлажнена гъба.

Преди нанасянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към намазването на избрания от нас продукт е препоръчително грундиране. По този начин получавате върху зида една равна база за действие като заличава хлътналите места . Осигурява еднаква поглъщаемост и лесно възможно и икономично разнасяне на интериорна боя. Грундирането пречи на водата да се абсорбира в основата, точно заради това има от първостепенна важност за укрепването на стените. Значително важно е освен настроение, домовете ни да ни осигуряват безопасни условия . Грунда се намазва по цялата стенна плоскост. Изчаква се да изсъхне два – три часа. Готови сме да продължим с нанасянето на интериорни бои, когато базовата повърхност е издръжлива на драскане.

Миещи бои

Страхотна сродна боя , лесна за откриване в Capbg са миещите бои . Добра покривност и активизирано засъхване я превръщат в достъпна за машинна или ръчна техника на боядисване. Излъчва топла обстановка и придава завършващ замах на концепцията. Продуктът в съвместим с всевъзможни основи и страхотна за комбинация с други материали , което може да направи обстановката раздвижена .

Видове интериорни бои 3
Видове интериорни бои

Декоративни бои

Класика в жанра са си декоративните разновидности интериорни бои. С металическия си ефект разбъркан с фин кварцов пясък се превръща не просто във фон, а и в разкрасяващ детайл на интериорния вид на всеки дом. Окачествява се с висока издръжливост , дължаща се пречупващите си частици. Състава на багрилната консистенция я превръща в лесна за шлайфане и полиране. Перленият ефект се допълва невероятно комбиниран с интериор в златно и сребърно.

Още оферти от Capbg

Не забравяйте да прегледате офертите на фирмата за външни бои за стени , които биха могли да финализират цялостната картина за вашия план . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Качествени интериорни бои 4
Качествени интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 5
Вижте нашите интериорни бои
Ефектни интериорни бои 6
Ефектни интериорни бои
 интериорни бои 7
интериорни бои
 интериорни бои 8
интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 9
Огромно разнообразие от интериорни бои
Невероятни интериорни бои 10
Невероятни интериорни бои
Качествени интериорни бои 11
Качествени интериорни бои

Колко слоя боя са ни необходими ?
Нанасяне на боята . Начини на боядисване
Блестящи по природа с Оточенто
Преди нанасянето на интериорни бои
Миещи бои
Декоративни бои
Още оферти от Capbg

Вашият коментар