Uncategorized

детски рокли

Свежо настроение в най-новите за детски рокли

Готови сме да ви предложим новата колекция детски рокли на бранда , сътворена от ефирни и комфортни десени удачни за безспирни забави , както и за важни моменти . Красотата на фрагментите ще ви пренесе в фантастичен свят от приключения и да се побъркате по пролетните детски рокли.

Детския свят на „Точици“

„Точици“ е бранд актуални детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което детето изпитва нужда. Вече повече от десет години не престават да впечатляват с висококласни и излъчващи стил разновидности на ниски цени. Както всеки пролетен сезон и сега новите модели са подбрани в детски рокли за младите госпожици и авангардни костюми за малките мъже.

Тържествени детски рокли

Тържествените мигове и бляскави мероприятия се нуждаят и от безупречно отношение в избирането на визия за младите дами и господа . Не експериментирайте в безцелни обиколки по магазините за празниците на своята хубавица с пазаруване на масови марки. Официалните рокли на „Точици“ сътворяват изискан начин на изглеждане, с гаранция за страхотно качество . Невероятно предложение е прекрасната разновидност с бели цветове от рози. Модела е с презрамки , със закопчаване по дължина на гърба . Приятната памучна материя предоставя комфорт . Можем да открием допълнителни десени в тревисто залено и вишнево . Още една чудесна идея за празнична визия са дантелените рокли . Горната част е с къс ръкав, а дължината естествено се спуска под коляното. Като допълнение към модела може да закупите невероятна дантелена шапка, добре прилягаща на усмивките и емоциите във вашия празничен ден. Друго уникално предложение са типовете детски рокли с воали изработени по два начина в тази серия . Удивителна в своята пищност е кораловата рокля. С обем от падащи воали , закопчаваща се странично и дълга до глезена, създава от детето в същинска фея и превръща празничния повод в разноцветен карнавал . В случай че искате по-изискана визия препоръчваме горещо роклята с дълги ръкави и черен тюл . Горната част е от приятна жакирана материя, а под множество тюл има вътрешна подплата. Имаме чиста официална визия дори и само с тази разновидност, без да прибавяме допълнения . Прехласваща идея могат да бъдат моделите с пола от сатен в виолетово и панделки. Разкроението на талията е ниска и придава пищност, който подчертава кокетното излъчване . Роклята ще закупите в тонове на жълто и розово.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Как е възможно да ги потърсим?

Магазини на фирмата в цялата страна и онлайн страницата за пазар ни дават изобилен избор от дрехи и аксесоари за визията на най-малките от 0 до 14-годишна възраст, и разбира се играчки, подпомагащи фантазията в процеса на игра . Бихме могли да се натъкнем всичко което ни трябва – от бельо, спално облекло и анцузи до ексцентрични детски рокли и костюми допълнени с подходящите аксесоари според тенденциите. Играчките, като най-верни приятели на детето, са поставени на централно място в обектите на фирмата.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Подаръци на „Точици“

С купуването на която и да е рокля от пролетната поредица на „Точици“ вие получавате , под формата на етикет от вътрешната страна, спомен – лепенка сглобяваща вълшебен пъзел. Рисунката е подбрана характеризирайки вида на роклята и детските вълнения в определената за носене възраст.

Загриженост към децата

Ушити изцяло в страната , с най-хубавите истински платове и наситени шарки и бутикови орнаменти , детски рокли на фирмата са като изкарани от приказен свят . В случай че искате да надградите излъчването с повече детайли, бихте могли да разгледате асортимента от шапки, очила, чантички и украшения за коса, които са пълен синхрон с новата колекция . Бихте могли да погледнете актуалните пролетни серии дрехи и аксесоари за младите господа.

Останалите ни раздели в сайта:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски рокли
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли

Свежо настроение в най-новите за детски рокли
Детския свят на „Точици“
Тържествени детски рокли
Как е възможно да ги потърсим?
Подаръци на „Точици“
Загриженост към децата

2 thoughts on “детски рокли

Вашият коментар