Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – мнения за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – мнения за дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А фирмата , която налага на пазара дрехи jack and jones принципно? Макар в държавата ни фирмата да не е сред най-известните , си струва да да разбереш повече за артикулите й и да намериш най-удачните сред тях, които прилягат на твоя собствен стил и светоусещане !

Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през пет авторски линии

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през 5 самостоятелни линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, те целят да обхванат абсолютно всички оутфитове, възгледи и замисли, но се разграничават помежду си , за да прилягат на разнообразните предпочитания и стилове на обличане .

Стилът дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те телепортират в уличната култура на града. Специфични за тях са множеството изображения, подобни на графити , които се употребяват при изработката им, и новаторските елементи . Използваните материи са качествени, а водещите гами от цветове – класически, за да могат елементите да се откроят по-отчетливо . Серията дрехи Jack and Jones Core комбинира формалната и ежедневната визия чрез артикули, като „anti-fit“ дънки, блузки с къс ръкав с изобразени графики , суитшърти , обувки и тънки пуловери. Новаторската визия на дрехите Jack and Jones се постига благодарение на изрязани шевове и редица други технически детайли , малка гама от цветове, естествени нюанси, комбинирани с дръзки, отличаващи се цветове, които грабват интереса и определено не остават без внимание. Серията дрехи Jack and Jones Core отговаря на интереса на младите мъже , които се водят от модата . Градският лайфстайл и динамичният живот ясно се вижда, съдейки по начина им на обличане .

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 1
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Разгледай и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще видиш в каталога с продуктите ни , са сред най-продаваните на марката , така че определено са си отвоювали световно одобрение . Сред тях са класическите тениски от линията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с фина материя от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , който е подходящ за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-хладния период от време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и разтегателни, но не дразнят кожата . Към колекцията дрехи Jack and Jones Core са и якетата на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете марки са непромокаеми и защитават от вятъра, са пригодни за всяка визия и имат много джобове, пригодени , за да събират абсолютно всичко нужно.

Каталог дрехи Jack And Jones 2
Каталог дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на най-първите дънки на бранда, се фокусират върху майсторската изработка и първокласния модел. Те са вдъхновени от достоверния винтидж стил, произвеждат отново избелените продукти, все едно минали през многобройни пранета , парчетата плат , съшити върху първоначалните парчета, от които е създадена дрехата , подобно на кръпки. И със своето име , моделите дрехи Jack and Jones се свързва с един специфичен времеви период , а в изработката си се опитва да пресъздаде истинската душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази линия предлагат високо качество , прибавени своеобразни и единствени по рода си, сами по себе си, орнаменти, за да представят най-добрата винтидж визия с допълнени към нея актуални нотки . Почитайки традициите в тази област , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing показват облекла , които ще отиват на силните мъже, харесващи почитатели на традиционното за този период.

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 3
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са инспирирани от поп културата на града – стилът е интересен и многообразен, от начина на обличане струи веселие, а инспирацията за тях е почерпено от най-модерните течения. Те са много качествени и съчетават в себе си съчетания от цветови гами и начини на обличане, които ти дават възможността да приспособиш всяка визия по начина, който ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и смели , които отиват на онези , които не се боят да изпъкнат сред всички останали . Отправени са към мъжете с идеи, които много често комбинират различни начини на обличане в аксесоарите и орнаментите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals представя цветни облекла , като щамповани тениски , блузки за ежедневието , суитшърти и дънки .

Невероятни дрехи Jack And Jones 4
Невероятни дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на изчистена кройка и се основават на ефектни облекла и продукти , познати като „икони“ в обществото. Добре известната класика е съчетана с модерни нотки, от съвременните трендове .

Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в страните от Европа , но и в целия свят

Както успя да разбереш и в предишната ни статия, определена за бранда , дрехите Jack and Jones успяват да спечелят влияние не само в страните в ЕС , но и навсякъде по света. Марката поддържа партньорски връзки с различни компании , които са обединени от еднакви идеи и споделящи близки ценности. Дрехите Jack and Jones са подходящи за младите и работещи хора, като теб, които следят модните трендове и се стремят оутфитът им да наподобява тъкмо на тях. Дрехите им комбинират класическата визия с модерните понастоящем трендове , за да бъдеш на тяхна страна завинаги, като последовател и верен фен.

Открадни идея за визията си

Съумяхме ли да привлечем твоето внимание ? Много се надяваме да е така ! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към употребяваните материали и създадените орнамента, за да съчетаят всичките стилове и уникалната индивидуалност, която да ти се хареса и да подбираш сред многото предложения . Фирмата наистина заслужава да бъде оценена и в България по способа, по който се е утвърдила и в останалите държави.

Потърсете и повече наши продукти и колекции дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 5
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones
Разнообразие от дрехи Jack And Jones 6
Разнообразие от дрехи Jack And Jones
Изберете дрехи Jack And Jones 7
Изберете дрехи Jack And Jones
Намерете дрехи Jack And Jones 8
Намерете дрехи Jack And Jones
Намерете дрехи Jack And Jones 9
Намерете дрехи Jack And Jones

Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през пет авторски линии
Стилът дрехи Jack and Jones Core
Разгледай и ти!
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Стилът дрехи Jack and Jones Premium
Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в страните от Европа , но и в целия свят
Открадни идея за визията си

Вашият коментар