Възвръщане на сияйния вид на епидермиса и дермата благодарение на микронидлинг терапия

Възвръщане на сияйния вид на епидермиса и дермата благодарение на микронидлинг терапия

Общото подновяване на вида на епидермиса и дермата сега е на разположение без намесата на хирурзи и хирургични похвати – микронидлинг процедурите ви очакват при нас . микронидлинг терапията е в най-малка степен инванзивен похват за премахване на несъвършените области от лицето , като омекотява врязалите се вълнообразни линии и бръчки , давайки тласък на възстановителните реакции при кожата и подсилване на създаването на колаген.

Преимуществата на ООД микронидлинг

Радиовълнистата микронидлинг терапия е иновативен метод за цялостно подмладяване на кожния слой. Сред най-големите ползи е , че може да се използва не ограничено до проблемите на лицевата повърхност, но също и за заличаване на несъвършени образувания в останалите части на човешкото тяло . Благодарение на микронидлинг практиката кожната тъкан в третирания ареал изглежда еластична , наситена с вода и съхранена . Процедурата бива кратка , минимално дискомфортна и без рекреационен период . Областта се обезчувства чрез местна упойка с форма на мека субстанция , която се налага двадесет-тридесет минути преди микронидлинг терапията и носи възможно най-голям уют .

Какво представлява този медицински микронидлинг?

По време на високочестотната микронидлинг обработка специално лечебно технологично устройство с помощта на фини , игли, обвити в злато създават многобройни микроскопични перфорации по кожния слой . Вследствие на което се подбуждат подновителните действия и се дават стимули на изграждането на колаген . С помощта на миниатюрните пробиви нашият дерматологичен слой по-леко и бързо приема и обработва необходимите й съставни вещества, като глюкозаминогликани, витамини и аминокиселини , които възобновяват природно естествения й облик .

Изберете микронидлинг 1
Изберете микронидлинг

Какви могат да бъдат учудващите резултати , които микронидлингът оставя?

– запълване на пространствата на порите

– затриване на следите от младежко възпаление под формата на акне

– отстраняване на фини вдлъбнатини и линии

– понижаване на обема на пигментните петна

– повдигане на кожната обвивка

– уеднаквяване на колорита на кожата

По какви причини микронидлинг практиката с ООД се доказа като безопасна ?

След третирането се наблюдава леко порозовяване на третирания участък , но възпалението се заличава до няколко часа . Микронидлинг практиката в общия случай не предизвиква други нежелани ефекти и освен това води до доказано високи въздействия за пълното възвръщане на младежкия вид на кожния слой . Важно за нискорисковата микронидлинг терапия се оказва типът на експлоатираните апарати . В дерматологичен център ООД ние, неговите кадри залагаме на ООД – удостоверен професионален апарат за микронидлинг манипулация , който отговаря на строгите правила на Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ . Изпробвана и обезпечено ефикасна , микронидлинг процедурата ООД не крие рискове за човешкото здраве и е обещаващ път към подновяване на свежата външност на кожната тъкан .

При пренебрегване на професионалните съвети на кожния специалист след микронидлинг намесата могат да се покажат по-дълготрайни зачервявания и отичания . Щом откриете нещо такова , което става повод за вашите тревоги , на момента осъществете връзка със специалиста, който ви наблюдава.

Изберете микронидлинг 2
Изберете микронидлинг

За кого е удачна микронидлинг методологията ?

Радиовълнистата микронидлинг практика с ООД реализира блестящи въздействия при, както пояснихме , всички типове кожа и се доказа като подходяща за почти всяка възраст . Влиза в употреба при наличието на повърхностни белези от себумно възпаление , процедиращо мастно възпаление , изявени релефни неравности, неуловими вдлъбнати черти , петна и загубила младежкия си вид кожа . С тази методология се заздравява състава на дерматологичния слой , неправилната покривка се заглажда , а лицевата плоскост е съхранена .

Какво е ООД микронидлинг?

Възхитителните следствия , които иновативната микронидлинг терапия – ООД постига , са възможни чрез комбинираното въздействие на машината , който съвместява микронидлинг с радиочестота и LED лампи. ООД отстранява неуловимите вълни и резки по кожния слой, чувствително я прави стегната и подсилва , присвива разстоянията между порите ,а също така и прикрива следите от гнойни мехурчета, активно себумно възпаление и някои видове пигментирани участъци . Микронидлингът е неинванзивна разкрасяваща методология , което е равносилно на това , че при процедурата няма хирургична намеса ,както и прилежащите й проблеми .

Най-добрите оферти за микронидлинг 3
Най-добрите оферти за микронидлинг

Как да избегнем нежелани реакции след микронидлинга?

С края на високочестотната микронидлинг манипулация се изисква да съблюдавате напътствията на вашия специалист по дерматология, за да осигурите оптимален отзвук и освен това да избегнете нежелани косвени реакции .

При неправилно обработване на кожата след микронидлинг могат да се забележат вторични реакции. За да ги предотвратите , ние, консултантите на ООД отправяме следните напътствия :

– Да се забрави за силни измиващи гелове

– Да се внимава с излагането на силно слънце

– 24 ч след терапията да не се употребява грим и козметични продукти, освен в случай че вашият лекар не ви е посъветвал друго

– Вечерта след практиката може да се ползва нищо повече от серум за лице или тяло

– Да не се практикува спорт в насрочения ден за процедурата

– Да не се практикуват масажни терапии , излагания под сгорещен въздух и пара от пет до седем дни след процедурата

– Вероятно е в третирания участък да излязат гнойни възпаления , които ще отпаднат от 5 до 7 дни след процедурата

– В случай че възникне явление , което Ви създава безпокойство в рамките на 2-3 дни след процедурата и смятате , че е следствие от нея , моля, потърсете нашата помощ

Защо да изберем  микронидлинг 4
Защо да изберем микронидлинг

Какво е необходимо да знаем преди да започнем микронидлинг терапията ?

Микронидлинг процедурата не се препоръчва при :

– бременни и жени с активна кърма

– хора с заболявания на имунната система

– инфектирана кожа

Пристъпете смело към микронидлинга! Моментално !

Насрочете среща с специалист по кожно здраве от ООД и уточнете онези теми , които ви вълнуват . При някои обстоятелства вербалният досег до специалист с подходящата квалификация се оказва определящ при осъществяването на решение за действие . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Изберете нашите предложения за микронидлинг 5
Изберете нашите предложения за микронидлинг
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 6
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг
Най-добрите оферти за микронидлинг 7
Най-добрите оферти за микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 8
Изключително качествен микронидлинг
Изберете микронидлинг 9
Изберете микронидлинг
Най-добрия микронидлинг 10
Най-добрия микронидлинг

Преимуществата на ООД микронидлинг
Какво представлява този медицински микронидлинг?
Какви могат да бъдат учудващите резултати , които микронидлингът оставя?
По какви причини микронидлинг практиката с ООД се доказа като безопасна ?
За кого е удачна микронидлинг методологията ?
Какво е ООД микронидлинг?
Как да избегнем нежелани реакции след микронидлинга?
Какво е необходимо да знаем преди да започнем микронидлинг терапията ?
Пристъпете смело към микронидлинга! Моментално !

Вашият коментар