Всъщност с какво предназначение действат мотофрезите?

Всъщност с какво предназначение действат мотофрезите?

Мотофрези наричани още мотокултиватори са обработващи земята машини, служещи за разрохкване на вече изорана почва. Процесът се среща като фрезоване когато се прилага в действителност оставащите едри буци се раздробяват на доста по-малки такива . В наши дни мотофрези са използвани както в огромни земеделски полета, така и в домашни градини и дворови пространства. В редовете по-нататък в информационната статия ще ви разкрием отличителните черти за подбора им и специалните белези на конкретните асортименти от този тип група уреди . В допълнение , ще бъдат обобщени същинските елементи , които е необходимо да се вземат предвид при подбора на точните и подходящи мотофрези.

Ние сме мястото където ще откриете богат подбор на мотофрези

В Мотофрези ООД имате свободата да правите избор измежду редица марки и модели мотофрези. Тук влизат малки , средни и големи , такива с електрически двигател или пък с двигател с вътрешно горене. Широката и разнообразна палитра от мотофрези, продавани в Мотофрези ООД, ще ви даде шанс да откриете най-удачния и подходящ продукт за вашите нужди и изисквания.

Бързо изпълняване на спедиция по доставянето на поръчаните – мотофрези

Доставката на мотофрези и каквито и да е било други продукти от брошурата на Мотофрези ООД се открояват с максимална коректност и скоростно изпълнение. Редовно те се извършват в интервал на на 1 работен ден. Специално за мотофрезите би било във ваша полза предварително да сте наясно с заплащането на доставянето , поради факта, че тя има възможност да се окаже твърде голяма за доставки до малки населени места, до които куриерите нямат регулярни посещения. По-скоро ви даваме препоръка да избере доставката да се осъществи до офис на куриер, откъдето да я потърсите . Разликата в стойността може да бъде доста значителна .

Каталог мотофрези 1
Каталог мотофрези

В кои случаи да предпочетем мотофрези – работещи с двигател с вътрешно горене

По-голямата част приспособления , работещи посредством двигател с вътрешно горене, пък се ползват за по-големи земни площи . Липсата на кабел за захранване в този случай следва и липса на пречките с пространството отнасящи се към тяхната експлоатация . При условие, че закупите мотофрезa с двигател с вътрешно горене, съществува възможност за слагане на помощен инвентар, примерно помпа за пръскане, плуг, браздир, картофовадачи и т.н.

Типове мотофрези с оглед на обработваемата им способност

Имайки работната ширина като условие , бихте могли да си създадете мнение още по-точно и точно коя мотофреза е характерна за потребностите и вашите изисквания . Взимайки предвид тази подробност се разграничават три разновидности мотофрези – малки, средни и големи. Ето информация според спецификите и отличителните характеристики на всяка една от посочените разновидности мотофрези:

Изберете от нашите мотофрези 2
Изберете от нашите мотофрези

Най-продаваните измежду масовия клиент средни мотофрези

Най-популярната между актуалните ползватели група. Кое по-точно би ви било полезно да разбирате относно вида ? Средният тип мотофрези са с работна ширина от 90 до 100 см. Те работят с повече мощност с оглед на малките видове и успешно изпълняват функция за култивиране на по-големи като пространство земеделски райони и пространства .

Предпоставки по време на избиране на мотофреза

Няколко са основните нива , на които е необходимо да отделите внимание със спирането на машина в категория „Мотофреза“. Между тези фактори са ширината на обработваемата територия, която смятате да третирате , освен това и дали притежавате инвентар към уреда . Погледнете съществено важната представа на основата на критериите :

– големина на земеделската земя – практически квадратурата на земеделската земя е едно от началните съображения , които се държат под око при подбора на мотофреза. Несъмнено е от значение дали ще използвате мотофрезата просто в двора и градината си или пък имате нужда от нея и за още по-сериозни като площ земеделски участъци . В първоначалния случай можете да си позволите да изберете мотофреза имаща по-лека мощност и работна ширина, а във вторият наложително продуктът да се определя като от по-високите класове . Често по-обемните мотофрези са способни съвсем резултатно и с успех да извършват дейността на по-малките такива, само че обърнатият вариант е трудно постижим .

– разполагане с инвентар – разполагането с инвентар към мотофрезата е следващ детайл , на който е добре да отделите размисъл. По принцип малките мотофрези и моделите с електрически двигател не са пригодни за добавен прикачен инвентар, а имат ограничения главно в разрохкването на земята. Ако мислите към вашата нова мотофреза да поставите плуг за оране, ремарке и т.н., търсете си вид , който би могъл да ви предостави подобна опция. Това са по-мощните мотофрези или мотоблоци. Разберете дали към вашия модел има опция да бъде добавен инвентар.

– брой скорости – и не на последен план, броят скорости, които има уредът, също е от голямо значение за резултатността на работата ви с него. В случай, че ще се нуждаете от мотофрезата за редица видове действия, тогава ви съветваме да предпочетете уред с повече скорости. Малките скорости ще ви дадат възможност например да правите бразденето по-детайлно , също и да транспортирате земеделската си реколта.

Най-предпочитаните мотофрези 3
Най-предпочитаните мотофрези

Причини да изберете новия модел мотофреза от Мотофрези ООД?

Пазаруването в Мотофрези ООД ще ви създаде доста предимства както по отношение качеството и стойността на мотофрезата, така и във връзка с нейната доставка . По-нататък ще ви представим накратко за изложените дотук преимущества .

Вижте нашите мотофрези 4
Вижте нашите мотофрези

Мотофрези и различни идеи за дома и градината

Не подминавайте шанса да разгледате и следващите раздели в сайта ни като:

резачки
винтоверт
ъглошлайф
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Най-добрите мотофрези 5
Най-добрите мотофрези
Намерете мотофрези 6
Намерете мотофрези
Вижте каталога ни с мотофрези 7
Вижте каталога ни с мотофрези
Нашият каталог с  мотофрези 8
Нашият каталог с мотофрези
Разнообразие от мотофрези 9
Разнообразие от мотофрези
Най-предпочитаните мотофрези 10
Най-предпочитаните мотофрези

Ние сме мястото където ще откриете богат подбор на мотофрези
В кои случаи да предпочетем мотофрези – работещи с двигател с вътрешно горене
Типове мотофрези с оглед на обработваемата им способност
Най-продаваните измежду масовия клиент средни мотофрези
Предпоставки по време на избиране на мотофреза
Причини да изберете новия модел мотофреза от Мотофрези ООД?
Мотофрези и различни идеи за дома и градината

Вашият коментар