Забележителни неща , които трябва да знаете за летните гуми

Забележителни неща , които трябва да знаете за летните гуми

Огромната роля на летните гуми

Без съмнение е , че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на превозното средство и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътното платно – летните гуми притежават безкрайно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните особености . Статистиките определят, вече много купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят нов сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три възлови надлъжни тръби над предпазителя, които оптимизират отводнението и карането по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което ограничава звука и ограничава съпротивлението при търкаляне. Допълнително , дизайнът на проводниците на раменната част на летни гуми BlueTech премахва водата и също така оптимизира сцеплението при мокра настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра на свой ред оптимизират стабилитета при сериозна скорост и съкращават съпротивлението при търкаляне. Централните превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, оскъдното консумиране на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и незасъхнали шосета . Летните гуми подсигуряват необходимата производителност при  всички без изключение режими на експлоатация .

Качествени летни гуми 1
Качествени летни гуми

Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират чувствително по-благоприятно износване на предпазителя и по-краткосрочен спирачен път на сухи и навлажнени пътни ленти , помагайки на водачите да контролират ситуацията и да се любуват на приключението . Системата Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхнина и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Допълнително , съвременната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават оптимизирано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Типа включва 41 разновидности от 17 до 20 инча.

Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те включват обемни улеи за премахване на водата и проводници по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този вид летни гуми включва допълнително висок скоростен индекс и развита трайност на вътрешната структура, като гарантира запас от спокойствие при неблагоприятни условия .

Разнообразие от летни гуми 2
Разнообразие от летни гуми

Летни гуми от набора на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-големите и сполучливи компании в интернационален аспект . Още от основаването си през 1967 година, фирмата се развива непрестанно в тон с най-модерните технологии и моди на пазара, за да гарантира комфорта и сигурността на шофьорите. Различните вариации летни гуми на Maxxis състоят се от особени характеристики и преимущества . Някои от летните гуми са със специална структура , която ги превръща в особено издръжливи, и имат сравнително дълготраен живот, дори и при неточно износване . При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите проводници и раменните повърхности повишават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с удобен каркас, които усъвършенстват контрола и сигурността на пресечен терен.

Нашите експерти от Летни гуми ООД сме тук за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви поднесем безброй добри избори, и то на достъпни цени, също така и лукса по най-бързия и лесноосъществим начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, които се намират на територията на цялата страна .

Летни гуми SYRON – модели

Продуктовата гама за леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON обхваща три специални разновидността летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Най-добрите летни гуми 3
Най-добрите летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вас

Летните гуми Cross 1 Plus включват по-плътна смес на предпазителя и вече обговорената система за вторично охладняване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за огромна скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани шосета .

Летни гуми Syron – възлови преимущества

Важно предимство на летните гуми на SYRON е, че всъщност с тях подчертано се намалява вероятността за появата на аквапланинг или казано на по-достъпен език , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с значително ограничени степени на звук, удобство при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-ценното нещо, от което има потребност един водач . Също така , SYRON са от онези търговци , които вместват в индивидуалните си модели модерната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една оригинална защита против нейното нагряване . Изводът от това е, че летните гуми механически стават използваеми за още по-сериозен пробег и значителна устойчивост даже и при каране с повишена скорост.

Най-предпочитаните летни гуми 4
Най-предпочитаните летни гуми

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за България и ви предлагаме редица отбрани и достъпни възможности! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми прегледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Качествени летни гуми 5
Качествени летни гуми
Изберете нашите  летни гуми 6
Изберете нашите летни гуми
Най-добрите летни гуми 7
Най-добрите летни гуми
Най-добрите оферти за летни гуми 8
Най-добрите оферти за летни гуми
Разнообразие от летни гуми 9
Разнообразие от летни гуми

Огромната роля на летните гуми
Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech
Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми от набора на доставчика Maxxis
Нашите експерти от Летни гуми ООД сме тук за Вас
Летни гуми SYRON – модели
Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вас
Летни гуми Syron – възлови преимущества
Като край на нашия материал

Вашият коментар